Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
 
Auto Info - Copyright

Copyright

Alle (nieuws) artikelen op Auto Info zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat niets van Auto-Info.nl in zijn geheel of gedeeltelijk mag worden opgeslagen, overgenomen, verspreid of gedeeld worden zonder vooraf schriftelijk, dan wel per e-mail, toestemming van Auto-Info.nl.

Artikel geheel of gedeeltelijk overnemen
Het is niet toegestaan een (nieuws)artikel in zijn geheel over te nemen van Auto-Info.nl. Een gedeelte van een artikel overnemen is toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn:

  • U dient vooraf toestemming te vragen aan Auto-Info.nl. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@Auto-Info.nl. Vermeld daarin het artikel waar het om gaat, de reden waarom u het wilt gebruiken, in welke vorm u het wilt gebruiken, uw persoonsgegevens en de url waar u de informatie wilt plaatsen. De redactie neemt dan z.s.m. contact met u op.
  • U mag maximaal de eerste alinea van een bericht overnemen.
  • U dient een aanklikbare lees verder link te creëren onder het artikel naar het originele nieuwsartikel op Auto-Info.nl.

Gebruik van fotomateriaal
Het is niet toegestaan fotomateriaal gepubliceerd op Auto-Info.nl over te nemen of naar te deeplinken.

Aansprakelijkheid
Auto-Info.nl wijst alle verantwoordelijkheid af en kan niet aansprakelijk worden gehouden wanneer informatie niet juist blijkt te zijn of tussentijds gewijzigd is door Auto-Info.nl.

Schending Auteursrecht
Ontdekt Auto-Info.nl op enig ogenblik dat het copyright op artikelen van Auto-Info.nl geschonden zijn zal Auto-Info.nl zich het recht voorbehouden een factuur te sturen met de kosten voor het oneigenlijk gebruik van (nieuws) artikelen van Auto-Info.nl.

Nieuwsbrief

Geregeld het laatste autonieuws
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Dealers & Garages

Bent u op zoek naar een dealer of garagebedrijf bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Dealer & Garage Gids

Autorijscholen

Bent u op zoek naar een autorijschool bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Autorijscholen Gids