Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
 
Auto Info - Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral

Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral

Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral
06-12-2021 10:13 | Renault | auteur Redactie | Esther van der Wal

SCHIPHOL-RIJK - Renault onthult de naam van een nieuwe SUV die de huidige Renault Kadjar zal vervangen: Austral. Zijn naam is afgeleid van het Latijnse woord ‘Austral’ en ligt in veel Europese talen prettig in het gehoor. Met name in het Frans, wat belangrijk is voor het merk dat trots is op zijn afkomst.

Sylvia Dos Santor, Model-naming Strategy Manager bij het Renault Marketing Department: “Austral roept de levendigheid en warmte op van het zuidelijke afrond. De naam nodigt uit om te ontdekken, wat ideaal is voor een SUV. Het woord is gevormd op basis van een hamonieuze balans van klanken die wereldwijd gemakkelijk zijn uit te spreken en waarmee het ook internationale allure krijgt.”

De Austral maakt deel uit van het nieuwe aanbod van compacte SUV’s van Renault, voorzien van innovatieve connectiviteit en die milieubewust rijplezier bieden. De Austral is 4,51 meter lang en biedt comfortabel plaats aan maximaal vijf inzittenden.

Het nieuwe model laat zien dat Renault vastbesloten is om zijn positie in het C-segment te versterken, samen met de Renault Arkana en de nieuwe Renault Megane E-Tech electric. De Austral is de opvolger van de huidige Renault Kadjar en wordt in het voorjaar van 2022 onthuld.

Nieuwsbrief

Geregeld het laatste autonieuws
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Dealers & Garages

Bent u op zoek naar een dealer of garagebedrijf bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Dealer & Garage Gids

Autorijscholen

Bent u op zoek naar een autorijschool bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Autorijscholen Gids