Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
 
Auto Info - Automobilist (28) door politie doodgeschoten in Boelenslaan

Automobilist (28) door politie doodgeschoten in Boelenslaan

Automobilist (28) door politie doodgeschoten in Boelenslaan
16-09-2021 09:33 | Onderzoeken | auteur Redactie

BOELENSLAAN - [update 12:15 uur] In de nacht van woensdag op donderdag heeft er op De Fjouwer Roeden in Boelenslaan een schietincident met dodelijke afloop plaatsgevonden. De politie heeft hier op een automobilist geschoten, nadat deze op hen was ingereden. De automobilist is ter plekke overleden, de politieagenten zijn niet gewond geraakt.

De politie wilde afgelopen nacht een automobilist controleren ter hoogte van Quatrebras. De 28-jarige man uit de gemeente Achtkarspelen stopte niet, maar ging er vandoor.

Na een achtervolging stopte de automobilist op de Fjouwer Roeden in Boelenslaan. Toen agenten hem wilden benaderen, reed de man op hen in. In reactie daarop, is er op de man geschoten. De man raakte ernstig gewond en overleed ter plekke, aldus de politie.

De betrokken agenten raakten niet gewond. Zij zijn opgevangen op het politiebureau en team collegiale ondersteuning is ingeschakeld. Op de plaats delict is uitgebreid onderzoek gedaan. Omdat er is geschoten door de politie, is de Rijksrecherche in kennis gesteld. Zij zullen het incident onderzoeken. In alle gevallen van vuurwapengebruik door politiefunctionarissen met letsel of dood tot gevolg doet de Rijksrecherche, een opsporingsdienst die deel uitmaakt van het Openbaar Ministerie, onderzoek. 

Nieuwsbrief

Geregeld het laatste autonieuws
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Dealers & Garages

Bent u op zoek naar een dealer of garagebedrijf bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Dealer & Garage Gids

Autorijscholen

Bent u op zoek naar een autorijschool bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Autorijscholen Gids