Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
 
Auto Info - Man onder invloed in gestolen auto aangehouden in Roosendaal

Man onder invloed in gestolen auto aangehouden in Roosendaal

Man onder invloed in gestolen auto aangehouden in Roosendaal
14-09-2021 14:29 | Overtredingen | auteur Redactie

ROOSENDAAL - De politie heeft maandag een 41-jarige man uit Duitsland aangehouden wegens het rijden onder invloed. Ook wordt hij verdacht van heling. De auto waar hij in reed bleek namelijk gestolen te zijn, meldt de politie.

Een bewoner van de Van Coothlaan in Roosendaal zag dat de man al geruime tijd in zijn auto zat. Het leek of de man buiten westen was en de getuige vermoedde dat de man onder invloed van drugs was. Hij meldde de verdachte situatie bij de politie en agenten gingen poolshoogte nemen.

De auto stond niet meer op de plek waar hij had gestaan. De agenten zagen het voertuig rijden in de Stoopstraat. De bestuurder kreeg een stopteken en voldeed hieraan. De man stapte uit en was volgens de agenten ‘sloom’ en ‘gedesorienteerd’. Hij is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed.

Uit onderzoek bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook bleek dat de auto waarin hij had gereden vermoedelijk gestolen was. De kentekenplaten die op de auto zaten, correspondeerden niet met het voertuig. De auto is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek en werd weggesleept door een takelbedrijf.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en is daar ingesloten. Later op de dag legde hij een verklaring af. Bij de verdachte werden nog twee flesjes GHB aangetroffen. Hij verklaarde zelf dat hij onder invloed was van deze stof.

Nieuwsbrief

Geregeld het laatste autonieuws
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Dealers & Garages

Bent u op zoek naar een dealer of garagebedrijf bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Dealer & Garage Gids

Autorijscholen

Bent u op zoek naar een autorijschool bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Autorijscholen Gids