Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
 
Auto Info - Politie vindt ploertendoder en hennep in auto

Politie vindt ploertendoder en hennep in auto

Politie vindt ploertendoder en hennep in auto
05-07-2021 12:14 | Criminaliteit | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Vanwege meldingen van overlast bij een parkeerplaats in de Meirestraat in Roosendaal controleren politieagenten daar regelmatig. Zo ook op zondag 4 juli rond 17.30 uur.

Er stond een auto geparkeerd met vier jonge mannen daarin. De agenten spraken de inzittenden aan en gaven hen het advies om, in verband met de klachten over overlast, hun activiteiten naar elders te verplaatsen. Bij het aanspreken rook een van de agenten echter een henneplucht. Toen werden de inzittenden gevraagd of ze uit wilden stappen en alle aanwezige drugs aan de agenten wilden overhandigen.

De vier stapten uit. Toen bij één van de vier een zak met henneptoppen werd aangetroffen, werd het een van de jongens vermoedelijk te heet onder de voeten. Hij ging er vandoor en werd niet meer achterhaald.

De auto werd door de agenten vluchtig doorzocht. In totaal werd er 77 gram hennep in aangetroffen. Ook lagen er vier lege cilinders voor lachgas in de auto en troffen de agenten ‘grinders’ (om hennep te vermalen) en gripzakjes aan. De agenten vonden ook nog een ploertendoder in de auto.

De drie jongens zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Alle verdachten zijn daar in verzekering gesteld. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Pannerden, een 16-jarige jongen uit Roosendaal en een 18-jarige jongen waarvan de woonplaats nog niet bekend is. Ze mogen maandag een verklaring afleggen, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Geregeld het laatste autonieuws
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Dealers & Garages

Bent u op zoek naar een dealer of garagebedrijf bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Dealer & Garage Gids

Autorijscholen

Bent u op zoek naar een autorijschool bij u in de buurt?

Bij ons vindt u ze overzichtelijk op een rij.

U kunt zoeken op provincie, plaatsnaam en/of bedrijfsnaam.

Autorijscholen Gids